hu

Best Luxury Resort Hotel 2024 - Hungary díjat nyert szállodánk

A rangos LUXlife Magazine díjazta a Hotel & More Group siófoki szállodáját


Örömmel jelentjük be, hogy szállodánk elnyerte a rangos LUXlife Magazine Resort & Retreat Award 2024 díjat a Best Luxury Resort Hotel 2024 - Hungary kategóriában.

A Resorts and Retreats Awards 2024 célja azon kiválóságok elismerése, akik képesek újra definiálni a luxust, a wellnesst és a vendégélményt az állandó változás és innováció időszakában.

Ez a díj nemcsak a kiváló szolgáltatások és a vendégek iránti elkötelezettség eredménye, hanem a szállodai személyzet kemény munkájának és szenvedélyének is köszönhető.

A REED Luxury Hotel & Bistro***** célja mindig is az volt, hogy vendégeink számára felejthetetlen élményeket nyújtsunk. A luxus és a meghittség tökéletes kombinációját kínáljuk, ahol minden apró részletre odafigyel szállodai személyzetünk, hogy vendégeink a lehető legnagyobb kényelemben részesüljenek.

„Ez a díj megerősít bennünket abban, hogy jó úton járunk, és továbbra is mindent megteszünk azért, hogy vendégeink számára a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtsuk. Köszönjük minden kedves vendégünknek a bizalmat és a támogatást, hiszen nélkülük ez az elismerés nem valósulhatott volna meg.”- nyilatkozta Klemm Balázs, a Hotel & More Group tulajdonos-vezérigazgatója.

A LUXlife Magazinban megjelent cikk a REED Luxury Hotel & Bistro*****-ról itt olvasható.