hu

Kozmetikai kezelések

Kozmetikai kezeléseinket Kaviczky kozmetikumokkal végezzük. A Kaviczky egy magyar, natúr kozmetikai márka, amely mentes minden szintetikus tartósítószertől, színezéktől és illatanyagtól. A kozmetikumok bázishatóanyaga a Hévízi – tó vize és iszapja, amely amellett, hogy hungarikumnak tekinthető, szinte univerzálisan használható minden problémára


Az egész világon egyedülálló gyógyvíz és iszap mellett Magyarország több természeti kincsét is a szépség szolgálatába állították, mint például hazai gabonakivonatokat, valamint biológiai tisztaságú illóolajokat is, melyek gondoskodnak a feszesítő és bőrtökéletesítő hatásról.

Kozmetikumaik egymásra épülnek, egymás hatását erősítik. Közös jellemzőjük, hogy szintetikus tartósítószer-, színezék-, valamint illatanyag-mentesek, így érzékeny bőrre is bátran alkalmazhatóak. A Kaviczky natúr kozmetikumai a szépségápolás új dimenzióját tárják Ön elé a bőr természetes szépségének, fiatalságának, vitalitásának megőrzése érdekében. A termékek a természetesen szép és tökéletesen ápolt külső komfortérzetével kényeztetik bőrét a nap 24 órájában.



Kozmetikai kezelések



Arc-, nyak-, és dekoltázsmasszázs
Letisztítás után, amely arctejből, arcradírból, és tonicból áll, következik az arc-, nyak-, és dekoltázsmasszázs, melynek hatására bőrünk rugalmasabbá, feszesebbé, bársonyosabbá válik. A méreganyagok kikerülnek a nyirokerekbe, így csökkennek az öregedési folyamatok, bőrünk kipihentebbé válik. Befejezésként, az arcbőrnek megfelelő nappali krémmel zárjuk a kezelést.

Gua Sha jádeköves arcmasszázs
Arctej, arcradír, és tonic segítségével letisztítjuk az arcot, amely után Gua Sha technikával arc-, nyak-, és dekoltázsmasszázs következik. A Gua Sha egy ősi kínai masszázs módszer, amellyel elősegítjük a keringést, stimuláljuk a bőrt, és ezzel friss, fiatalos érzést teremtünk. Befejezésként, az arcbőrnek megfelelő nappali krémmel zárjuk a kezelést.

Beauty Expressz kezelés
Arctej, arcradír, és tonic segítségével letisztítjuk az arcot, amely után arc-, nyak-, és dekoltázsmasszázs következik. A masszázs hatására bőrünk rugalmasabbá, feszesebbé, bársonyosabbá válik, valamint a méreganyagok kikerülnek a nyirokerekbe, így csökkennek az öregedési folyamatok, bőrünk kipihentebbé válik. A teljeskörű hidratálás érdekében a bőrtípusnak megfelelő hidratáló vagy revitalizáló arcpakolás következik. Befejezésként, az arcbőrnek megfelelő nappali krémmel zárjuk a kezelést.

Ultrahangos mini kezelés
Arctej, arcradír, és tonic segítségével letisztítjuk az arcot. Utána a hatóanyagkoktél bejuttatása következik, amelyet ultrahangos elektrokozmetikai géppel végzünk. Ez a speciális kozmetikai eszköz ideális a hatóanyagok mélyebb beviteléhez, a ráncok kezeléséhez, valamint elősegíti a bőrregenerációs folyamatokat. Következő lépés az arc-, nyak-, és dekoltázsmasszázs, melynek hatására bőrünk rugalmasabbá, feszesebbé, bársonyosabbá válik, valamint a méreganyagok kikerülnek a nyirokerekbe, így csökkennek az öregedési folyamatok, bőrünk kipihentebbé válik. Befejezésként, az arcbőrnek megfelelő nappali krémmel zárjuk a kezelést.

Hidroabráziós kezelés
Letisztítás után, amely arctejből, arcradírból, és tonicból áll, következik a bőrhámlasztás hidroabráziós elektrokozmetikai géppel, melynek célja az elhalt hámréteg eltávolítása, a pórusok tisztítása, valamint a ráncok kezelése. Következő lépés az arc-, nyak-, és dekoltázsmasszázs, melynek hatására bőrünk rugalmasabbá, feszesebbé, bársonyosabbá és kipihentebbé válik. A teljeskörű hidratálás érdekében a bőrtípusnak megfelelő hidratáló vagy revitalizáló arcpakolás következik. Befejezésként, az arcbőrnek megfelelő nappali krémmel zárjuk a kezelést.

Anti-aging arckezelés
Arctej, arcradír, és tonic segítségével letisztítjuk az arcot. Ez után a bőrfunkciók élénkítése következik LED fényterápiás elektrokozmetikai géppel, amely tökéletes a bőrfunkciók élénkítéséhez, a fizikai állapotok javításához és az öregedési folyamatok késleltetéséhez. Következő lépés a hatóanyagkoktél bejuttatása ultrahangos elektrokozmetikai géppel, amely ideális a hatóanyagok mélyebb beviteléhez, valamint a ráncok kezeléséhez és elősegíti a bőrregenerációs folyamatokat. Következő lépés az arc-, nyak-, és dekoltázsmasszázs. A masszázs után Rózsa botox Peloid arcpakolás következik, mely egy levegőre szilárduló pakolás. A hatóanyaga a világon egyedülálló huminsavban gazdag hévízi iszap őrleménye, amely regeneráló, méregtelenítő, ránctalanító hatással rendelkezik. Befejezésként, az arcbőrnek megfelelő nappali krémmel zárjuk a kezelést.

Detox tisztitó arckezelés
Letisztítás után, amely arctejből, arcradírból, és tonicból áll, következik a bőr felpuhítása, majd mechanikai tisztítása. Következő lépés a hatóanyagkoktél bejuttatása ultrahangos elektrokozmetikai géppel, amely ideális a hatóanyagok mélyebb beviteléhez, a ráncok kezeléséhez, valamint elősegíti a bőrregenerációs folyamatokat. A teljeskörű hidratálás, és nyugtatás érdekében a bőrtípusnak megfelelő hidratáló vagy nyugtató arcpakolás következik. Befejezésként, az arcbőrnek megfelelő nappali krémmel zárjuk a kezelésünket.


Egyéb kozmetikai szolgáltatások



Szempilla lifting
A speciális szempilla lifting a dauerral ellentétben nem göndörit, hanem a pillatőnél megemeli a pillákat, igy a teljes hosszt hangsúlyozza, valamint optikailag növeli, kissé dúsítja, és hosszítja azt.

Szemöldök laminálás
Legújabb szemöldök formázási eljárás, mely a legvékonyabb és legrakoncátlanabb szálakkal is csodát művel. Az eredmény: dúsabb, definiáltabb és tartósabb szemöldök, akár 8 héten át.

Szempillafestés

Szemöldökfestés

Szemöldök szedés