hu

Wellness

Fedezze fel a REED SPA nyugtató világát, ahol a testi és lelki feltöltődésre helyezzük a hangsúlyt. Távol a város zajától, nálunk az egészség és a pihenés találkozik. Merüljön el élménymedencéink ölelésében, vagy engedje, hogy a szauna és a gőzfürdő finom párái feloldják a mindennapi stressz okozta problémáit.




Beltéri medence



A változatos élményelemek, mint a masszázságyak és a különböző pezsgő élményelemek garantálják a teljes testi ellazulást és frissességet. Lépjen be oázisunkba, ahol az év minden napján élvezheti a víz pihentető hatását egy kellemes masszázst vagy a szauna szeánszot követően.

Kültéri medence



Kerülje el a tömeget és pihenjen szállodánk RELAX GARDEN kertjében a káprázatos medence partján!

A REED SPA gyönyörű, szezonális kültéri medencével és frissítő Pool bárral várja vendégeit a RELAX GARDENBEN, ahol zavartalanul élvezheti a melengető napsütést a medence partjáról, és tökéletes nyugalomban töltődhet fel.

Szaunavilág



A REED SPA pihentető oázisában, a szaunázás nem csupán egy tevékenység, hanem egy teljes kikapcsolódást biztosító élmény. Kínálatunkban a hő szerelmesei a finn szaunát, az infraszauna mély hatását és a gőzkabin párás felhőit élvezhetik az év minden napján reggel 8:00 és este 20:00 között.


Milyen szabályokat szükséges betartani a tökéletes eredményért?

A szaunázás szabályai egyszerűek, de fontosak. Kezdje egy gyengéd bemelegítéssel, és ne feledkezzen meg a megfelelő hidratálásról sem előtte, sem utána. Egy szauna menet általában 15-20 percig tart, amit egy hűvös zuhany követ a hőmérséklet kiegyenlítéséért. Az igazi kényeztetéshez pihenjen néhány percet a menetek között a SPA területén található ágyak egyikén, és hagyja, hogy teste minden része átvegye a szaunázás előnyeit.

Milyen előnyei vannak a szaunázásnak?

A szaunázás legfontosabb előnyei a méregtelenítés, a stressz csökkentése, az immunrendszer erősítése, és a bőr tisztulása. A finn szauna mély melege tökéletesen ellazít és segít kiüríteni a szervezetben felgyülemlett toxikus anyagokat. Az infra szauna mélyebb hőhatása serkenti a vérkeringést és elősegíti az izmok gyorsabb regenerálódását, míg a gőzkabinban a magas páratartalom nyugtatóan hat az légutakra és hidratálja a bőrt.




Szauna felöntések



A REED SPA-ban különös figyelmet fordítunk a szaunafelöntésekre is, melyekkel emeljük vendégeink wellness élményét. Különböző állandó és tematikus illóolajokkal és folyadékokkal tematikus szaunafelöntésekkel várjuk a pihenni vágyókat. A felöntések során a hőmérséklet gyors emelkedése és az illóolajok párologtatása együttesen tisztítják a légutakat, javítják a vérkeringést és fokozzák a méregtelenítést.

Fekvőzuhany



Ismerje meg a zuhanyzás új dimenzióját.

Engedje, hogy a víz csodálatos ölelésében megpihenjen. Mint egy személyre szabott masszőr, a vízsugár finom cseppekben simogatja vagy éppen energikus masszázsként éleszti fel izmait. Mindezt hangulatfények gazdagítják, amelyek fokozzák a relaxáció élményét. Válogasson a legideálisabb beállítások között, és merüljön el a természet inspirálta, páratlan élményt nyújtó fekvő zuhanyzónk alatt. Ideális választás mindazoknak, akik a kényeztetésre, kikapcsolódásra vágyó testüknek egy különleges, pihentető élményt keresnek.

Masszázs és kozmetikai kezelések



Legy részese a teljes kikapcsolódásnak, ahol speciálisan kialakított relaxációs terápiáinkkal, mint például a méregtelenítő testkezelések vagy az aromaterápiás masszázsok, új életre keltheti testét és lelkét. A REED SPA szolgáltatásai között mindenki megtalálja a számára legideálisabb kényeztetést.

Masszázs kínálat Kozmetikai kezelések


Foglaljon le egy személyre szabott wellness csomagot még ma, és tapasztalja meg, hogyan tudunk segíteni elérni a tökéletes harmóniát és jóllétet. A Reed Luxury Hotelnél az egészséges életmód és a megújulás nem csak egy lehetőség, hanem egy biztosítás a mindennapi felfrissülésére.

Megnézem az ajánlatokat