Reed Bistro – különleges élmény egész évben

Fedezd fel a kulináris kreativitást a Reed Bistro exkluzív éttermében és csatlakozz hozzánk egy ínyenc kalandra, ahol az egzotikus ízek újraértelmezésével, a helyi alapanyagok és a kifinomult ízkombinációk ötvöződnek. Egy hely, ahol minden pillanatban megérezheted a nyugalom és stílus tökéletes egyensúlyát.


KoncepcióÉttermünk a fine bistro vonalat követi. Konyhánk az innovatív gasztronómia és a hagyományos receptek mesterséges elegyét kínálja. Jelenlegi étlapunk főszereplői az őszi szezon legfrissebb alapanyagai, ezek inspirálták séfünket a fogások összeállításánál. Bízunk benne, hogy az ételek kreatív kombinációja és tálalása minden vendégünk számára elhozza az őszi ízeket és hangulatot.

A hozzánk betérő vendégeket egy olyan kulináris utazásra invitáljuk, ahol a hagyományos magyar ételek modern feldolgozásai és a világ különböző konyháinak ízei találkoznak. Az újonnan megjelenő fogások mellett ugyanakkor megtartottuk az előző étlapunk közönség kedvenceit is.

Étlapunk Itallapunk

Így születnek meg azok az egyedi és lenyűgöző fogások, melyek minden egyes falatnál garantáltan elkápráztatnak. Foglalj asztalt nálunk és tapasztald meg a Reed Bistro élményt!

Asztalfoglalás