hu

Blog

Szállodánk elkötelezte magát a fiatal művészek támogatása mellett
2024. július 11.
Örömmel jelentjük be, hogy a Hotel & More Group együttműködésbe kezdett az Alkoss Szabadon Fiatal Művészekért Alapítvánnyal, amely révén lehetőséget biztosítunk vendégeink számára, hogy szobafoglalásuk során támogathassák az alapítvány kulturális tevékenységét. Minden egyes foglalás alkalmával vendégeink hozzájárulhatnak az alapítvány munkájához, amely a fiatalok alkotói tevékenységét és a hátrányos helyzetű gyermekek támogatását célozza meg.
Ma nyílik az idei hajózási szezon
2024. március 28.
2024. március 28-án futnak ki az első hajók a siófoki kikötőből, hogy a túlparton, Balatonfüreden hajóavató ünnepség keretében köszöntsék a 4 új BAHART hajót.
Komppal könnyedén elérhető az északi part
2024. március 17.
Már itt a nyári komp szezon a Balatonon. A kompok most már a hét minden napján 30 percenkénti indulással várják az utazókat.
Kóstoljon bele az őszbe a Reed luxus világában
2023. október 5.
Mi tenné jobban elfogadhatóvá az egyre rövidülő nappalokat, hűvös éjszakákat és a faleveleiket lassan hullató fákkal borított környezetet, mint egy különleges kulináris utazás luxus körülmények között?
Gyönyörű lányok érkeztek a frissen megnyílt szállodánkba
2023. május 31.
Szállodánk hivatalos megnyitó eseményére 2023. május 30-án került sor. Ez alkalomból gyönyörű lányok érkeztek hozzánk, hogy a következő hetekben a Miss World Hungary szépségverseny felkészítő táborában együtt készüljenek a nagy megmérettetésre. A lányokat Sarka Kata és Rogán Cecília versenyigazgatók is elkísérték Siófokra.