hu

Masszázsok

Wellness szolgáltatásaink közül vendégeink választhatnak nyugtató masszázsok és frissítő kezelések között, melyeket masszőrjeink a lehető legnagyobb szakértelemmel végeznek, hogy a nálunk eltöltött napok során a felfrissülés mellett megtapasztalhassa a bőre és külsője megújulását is.


A mindennapok rohanása után kapcsolódjon ki a wellness kezelések nyújtotta élménnyel. Nem csak a fizikai, de a szellemi feltöltődés is fontos, hogy visszatérve a hétköznapokba még jobban tudjon teljesíteni. Egy kényeztető és frissítő masszázs az év minden napján jól esik, mindamellett, hogy ellazít, kiegyensúlyozottabbá tesz és jó közérzetet biztosít.



Masszázs kezelések



Aromaterápia by Adrienne Feller 25'

Aromaterápia by Adrienne Feller 55'
Az aromaterápia kiváló egészségmegőrző terápia és nem elhanyagolható az immunrendszerre gyakorolt erősítő hatása sem. Segítséget tud nyújtani szív- és érrendszeri, idegrendszeri, légzőrendszeri, emésztőrendszeri, nőgyógyászati, mozgásszervi és lelki eredetű panaszok esetén.

Intenzív masszázs a fáradt igénybe vett izmoknak 25'

Intenzív masszázs a fáradt igénybe vett izmoknak 55'
A mélyszöveti masszázs központjában a feszült izmok oldása, ellazítása áll, célja az izom és kötőszövet mélyebb masszírozása. A speciális masszázsfogások mélyen átdolgozzák az izmokat elősegítve a gyors regenerációt és a salakanyagok távozását a szövetekből.

Energetizáló frissítő talp és lábmasszázs 25'
Az egészségjavító, energetizáló talpmasszázst ősidők óta alkalmazzák, hisz több évezrede köztudott, hogy a talpon „megjelennek” belső szerveink. A két talpon a test tükörképe megtalálható, melyet több tízezer idegvégződés „mutat”. A megfelelő pontok masszírozásával javítjuk a „kezelt” szerv, testrész energiaellátását.

Gyengéd arcmasszázs damaszkuszi rózsavízzel és shea vajjal 25'
A rózsavíz volt Kleopátra szépségének titkos fegyvere. Ehhez az arcmasszázshoz kombináljuk a rózsavizet shea vajjal, amely így egy gazdagon hidratáló masszázskrémet eredményez, ami hatásos segítség a száraz bőrnek. A rózsavíz segít hidratálni, tonizálni, valamint regenerálni az idősödő bőrt. A rózsa aromája erős hangulat fokozó. Megszabadít a szorongástól és elősegíti a jobb közérzetet.



Kalandozások a világ körül



Pinda Sweda 80'
A Herbál masszázs tradicionális masszázsfajta, amelyet több száz éve alkalmaznak az izmok és ízületek gyógyítására, a fáradtság vagy depresszió enyhítésére. A masszázs kezelés forró gőzben felmelegített gyógynövényes zsákocskákkal történik, kiegészítve lazító, relaxáló masszázs fogásokkal. A zsákocskákból kiáradó pára a melegtől kitágult pórusokon keresztül felszívódik a bőrbe. A herbazsákkal végzett masszázs a gőz melegével és gyógynövények olajával serkenti a vérkeringést, nyirokkeringést, lazítja az izmokat és a merev ízületeket, csökkenti az izom- és ízületi gyulladásokat, levezeti a feszültséget, elősegíti a teljes relaxációt. A kezelés végén vendégünk egy gyümölcsös frissítőre vagy egy forró teára.

Thai bambusz masszázs 80'
A bambuszmasszázs egy terápiás masszázs, amely megszabadít a legmakacsabb csomóktól, izomfeszültségtől. Mélyen behatol az izmokba, csökkenti a görcsöket és enyhíti a stresszt. A fájdalom és a feszültség oldódik. Nyugodtak, felfrissültek leszünk és megfiatalodva érezzük magunkat a kezelés után. A kezelés végén vendégünk egy gyümölcsös frissítőre vagy egy forró teára.

"Mongibello" lávaköves masszázs 80'
A lávaköves masszázs azon elven alapszik, hogy a bazaltkövek sokáig megtartják magas hőmérsékletüket, és energiájuk, rezgésszámuk a legmagasabb. A szürkés, fekete lávaköveket forró vízfürdőben minimum 50 °C-ra felmelegítjük és a kezelés végéig biztosítjuk a megfelelő hőfokot a kövek számára.
A lávaköves masszázs célja szövetekben lévő oxigén stimulálása. Az egész masszázs sajátos ritmusban zajlik, a kövekből áradó melegség, valamint a határozott masszázs mozdulatok együttesen fokozzák a vér- és nyirokkeringést, elősegítve a salakanyagok hatékonyabb kiürülését a szervezetből. A lávaköves masszázs segítségével megszűnnek az izomfájdalmak, felgyorsulnak az anyagcsere folyamatok, és megindul a szervezet intenzív méregtelenítése, valamint nagymértékben javul a saját immuntevékenysége. A kezelés végén vendégünk egy gyümölcsös frissítőre vagy egy forró teára.

Abhyanga, a masszázsok királynője 80'
Az abhyanga az ayurvédikus orvoslás alappillére, legfontosabb kezelési eljárása. Eredeti neve szanszkrit eredetű, jelentése: a teljes test olajos masszázsa. Világszerte a masszázsok királynőjének emlegetik. Nem erős, gyúró jellegű mozdulatokból álló masszázs, inkább simító, húzó, dörzsölő fogások sorozata. A kezelés végén vendégünk egy gyümölcsös frissítőre vagy egy forró teára.

Tibeti mézes masszázs 40'
A kezelés során a mézet felvisszük a bőrfelszínre, leginkább a hátra, majd a kezelt területeken kézi vákuummasszázzsal felemeljük a bőrt. Ezeken a területen vérbőség alakul ki, a bőr pólusai kitágulnak, és a kitágult pórusokon át haladva a méz beszivárog, majd onnan a vákuumhatás következtében kiszippantja a salakanyagokat a bőrön keresztül. A masszázs után szauna használata ajánlott a még eredményesebb méregtelenítés és a bőr hidratálásának szempontjából. Kezelés végén vendégünk egy gyümölcsös frissítőre vagy egy forró teára.



Rituálék



Gyertya rituálé 80'
A masszázsgyertyák természetes összetevőket tartalmaznak, tiszta illóolajokból készülnek, organikusak és egyedülálló aromaterápiás élményt nyújtanak. A gyertyaterápia felhasználható az elme, a test és a szellem erőinek egyesítésére. A gyertya hője megolvasztja a vajat, amely ezáltal úgy viselkedik, mint bármely más olaj, ha a testre öntjük. A gyertyamasszázs terápia előnyei közé tartozik a relaxáció, megnyugtató érzés, a sebek és sérülések gyógyulása, sokkal megnyugtatóbb érzés, a feszültség, a merevség és a fájdalom enyhítése, a légzés javulása, a vérkeringés javítása, valamint a fokozott légzési érzés, jólét. Kezelés végén vendégünk egy gyümölcsös frissítőre vagy egy forró teára.

Egzotikus utazás 100'
Gyümölcsös citrusos rituálé, mely során eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, majd ezt követően egy kellemes masszázzsal egybekötve, átölelnek a finom a gyümölcsös illatok, akárcsak egy egzotikus szigeten. A kezelés végén vendégünk egy üdítő koktélra.

Misztikus kelet 100'
Fűszeres rituálé, mely során eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, ezt követően egy pihentető masszázzsal és a csodás illatokkal a varázslatos keleti fűszerúton érezheted magad. A kezelés végén vendégünk egy üdítő koktélra.

Maldív álom 100'
Trópusi virágos rituálé, mely során eltávolítjuk az elhalt hámsejteket majd ezt követően egy relaxáló masszázzsal és a trópusi virágok illatával tesszük teljessé a pihenést. A kezelés végén vendégünk egy üdítő koktélra.



Spirituális élmények



Flow, balance, harmónia 80'
A kezelés fő célja a 7 csakra harmonizálására törekszik. A csakrák a testünkben található energiaközpontok, amelyek mindegyike más és más aspektust képvisel az életünkben. A hét fő csakra a gerinc mentén helyezkedik el, kezdve az gyökércsakrától a fejtetőnkön található koronacsakráig. Mindegyik csakrának megvan a maga színe, rezgése és egyedi szerepe, ha ezekben zavar vagy blokk keletkezik fizikai és érzelmi problémákkal nézünk szembe. A terápia kényelmes ruházatban történik. A testen ásványokat helyezünk el a csakráknak megfelelően. Vezetett meditáció során, hangtál segítségével harmóniába és egyensúlyba hozzuk a csakrákat. A kezelés végére fizikai, szellemi, lelki megkönnyebbülést érezhetünk.

Tradícionális Reiki kezelés 45'
A REIKI japán összetett szó. A REI jelentése univerzális, egyetemes, a KI pedig energia, életerő, a REIKI tehát egyetemes életenergia. A reiki kezelés során a kezelő, csatornaként működik az energia számára és áramoltatja azt a test bizonyos pontjain keresztül. A kezelés eredményei teljesen eltérőek lehetnek, (érezhetünk hidegrázást, meleget, bizsergést, sírhatunk, nevethetünk) ám mindig az következik be, ami a vendég számára a legjobb. Harmonizál elősegíti a blokkok oldását, aktiválja az öngyógyító erőket, energiát transzformál előmozdítja spirituális fejlődésünket és tudatunkat.

Vezetett meditáció 30-40'
A vezetett meditáció magában foglalja a meditációs gyakorlat hagyományos lehetőségeit, mint például a mély légzést, a vizualizációt és a hangra való odafigyelést. A célja az, hogy elcsendesítse az agyat és a gyakorló ébren tudjon pihenni és ellazulni. Az ember elengedi a zavaró gondolatokat a gyakorlat során, és nyitott tudatossággal ráhangolódik a jelen pillanatra. Meditáció rendeltetése lehet a lelki béke, a megnyugvás, az intuitív tudás keresése vagy a spirituális megvilágosodás.

Mélyhidratáló arckezelés
Arctej, arcradír, és tonic segítségével letisztítjuk az arcot. Utána a hatóanyagkoktél bejuttatása következik, amelyet ultrahangos elektrokozmetikai géppel végzünk. Ez a speciális kozmetikai eszköz ideális a hatóanyagok mélyebb beviteléhez, a ráncok kezeléséhez, valamint elősegíti a bőrregenerációs folyamatokat. A következő lépés az arc-, nyak-, és dekoltázsmasszázs, melynek hatására bőrünk rugalmasabbá, feszesebbé, bársonyosabbá és végül kipihentebbé válik. A teljeskörű hidratálás érdekében a bőrtípusnak megfelelő hidratáló vagy revitalizáló arcpakolás következik. Befejezésként, az arcbőrnek megfelelő nappali krémmel zárjuk a kezelést.