hu

Gyakori kérdések

Kérdése van? Ezen az oldalon összegyűjtöttük a leggyakoribb kérdés-válaszokat. Ha nem találja a szükséges információt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

SzállásAz elfogadott fizetőeszközök az alábbiak: készpénz, bankkártya (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro), SZÉP kártya (MBH, K&H, OTP).

Van.

Ennek feltételeiről kijelentkezéskor kollégáink a recepción részletes tájékoztatást adnak.

Igen, minden szobánkban van wifi.

A szoba- és csomagárak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, melynek mértéke 18 év felett 550 Ft / fő /éj.

A szobaár tartalmazza a szállást, a reggelit, a wellness és a fitness terem korlátlan használatát.

Foglaltság függvényében van lehetőség rá. A korai bejelentkezés díja 8 900 HUF / szoba, míg a késői távozás 10 900 HUF / szoba. A késői távozás esetén a szoba este 17:00-ig használható.

Szállodánk kizárólag 16 éven felüli vendégeket fogad.SzobafoglalásE-mailben (info@reedhotel.hu), telefonon (+36 30 132 2061) vagy weboldalunk segítségével.

Az ajánlataink függvényében eltérő lehet az előleg fizetés mértéke, minden esetben az ajánlatban/visszaigazolásban szereplő információk a mérvadóak. További kérdés esetén forduljon bizalommal kollégáinkhoz!

Előleget befizetni a Szálloda által küldött írásos visszaigazolásban szereplő információk alapján kell, mely a különböző foglalási feltételek alapján változhatnak.

A foglalásról küldött írásos visszaigazolásban szereplő lemondási feltételek szerint jár el Szállodánk.

Nem veszik el, felhasználhatják azok, akikkel érkezik.SzobákSzállodánk Sun Junior, Coco Luxury és Malé Luxury lakosztályokkal, valamint Luna Superior, akadálymentesített és Connecting szobákkal várja vendégeit.

14:00-tól lehet elfoglalni a szobát és 11:00-ig kell elhagyni.

Igen, minden szobába személyenként készítjük be. Ha méretet szeretne cserélni, jelezze a recepción!

Szállodánk területén a dohányzás nem megengedett. Dohányzásra csak az arra kijelölt helyen van lehetőség. Felhívjuk figyelmét, hogy szobáinkban történő dohányzás esetén 15 000 Ft/szoba extra takarítási díjat számítunk fel.

Igen, korlátozott számban tudunk biztosítani.

Szobáink nem pótágyazhatók.ParkolásIgen. A mélygarázsunkban, illetve a szálloda területén, de a mélygarázson kívüli, fedetlen parkolóink kamerával megfigyeltek, de nem őrzöttek.WellnessFoglaltságtól függően van rá lehetőség. Kérjük, érdeklődjön a recepción.

Nincs. A wellness reggel 8 és este 8 között tart nyitva.

A szobába vendégenként 1 pár szobapapucsot készítünk be. A wellness részleg utcai cipőben nem látogatható.

Szeretnénk tájékoztatni kedves Vendégeinket, hogy Szállodánk wellness részlegét az Önök kényelme érdekében, kizárólag szállóvendégek vehetik igénybe. Külsős vendégeket nem fogadunk.ÉtteremMinden étkezésünk á la carte jellegű, tányérszervízes kiszolgálású. Vendégeink részére reggelit biztosítunk, ebédelni és vacsorázni felár ellenében az aktuális ajánlatok közül választva van lehetőség.

Igen, viszont kérjük, hogy foglaláskor, de legkésőbb érkezéskor jelezze munkatársainknak speciális étkezési igényeit. Az étlapon mindig szerepel olyan étel, ami kifejezetten az allergiával, intoleranciával rendelkező vendégek részére készült. Felhívjuk a figyelmét, hogy a keresztszennyeződéseket nem tudjuk elkerülni.

Igen. Kérjük minden Vendégünket, hogy az éttermet az oda illő ruházatban látogassák.EgyébIgen.

Minden Vendégtől a jogszabályban meghatározott módon fényképes okmányt kérünk (személyi igazolvány, jogosítvány vagy útlevél). Lehetőség van online módon kitölteni a bejelentőlapot az érkezés előtti napon, az okmány szkennelésre viszont mindenképpen szükség van.

Igen.

Igen, de szállodánkban csupán 1 állatbarát szoba található. Más szobákban nem áll módunkban kisállatot fogadni. A felár díja: 13 000 Ft / kisállat / éj.