hu

Kóstoljon bele az őszbe a Reed luxus világában

Mi tenné jobban elfogadhatóvá az egyre rövidülő nappalokat, hűvös éjszakákat és a faleveleiket lassan hullató fákkal borított környezetet, mint egy különleges kulináris utazás luxus körülmények között?

Próbálja ki a Reed-élményt!



Kapcsolódjon ki különleges masszázsainkkal, merüljön el medencénkben, fedezze fel a szaunázás frissítő élményét szertartásos felöntéseinkkel vagy lazuljon el a Magyarországon egyedülálló fekvő zuhanyunkkal. Az élményekre fúziós fine bistronk minden igényt kielégítő reggelije, a’la carte ebéd vagy vacsora kínálata teszi fel a koronát.


A Reed Bistro konyhájában már az őszre hangolódtunk. Séfünk az évszak friss alapanyagaiból válogatva alkotja meg szezonális ételkülönlegességeinket. A sütőtök krémlevest kecskesajttal és tökmagolajjal tálaljuk. A mangalicatarját fondant burgonya és salsa verde kíséri. A konfitált kacsacomb rántott párolt káposztával és sütőtökös burgonyapürével fenséges fogás. Természetesen vegán étkezést folytató vendégeinkre is gondolunk: házi hummus, marinált olivák, zeller, narancsos sült répa, házi félig aszalt paradicsom, sült cékla és házi ciabatta kerülhet az asztalukra.

Mindezek mellé újragondolt és sosem kóstolt koktélokkal fűszerezzük a Reed-élményt, izgalmas, egyedileg megálmodott signature koktélok közül, és prémium gin-tonik, bor, pezsgő és rövidital összeállításokból válogathat.

Felnőtt hotelünkbe érkezhetnek párban, kis társaságban, de ha különleges rendezvényhelyszínt keres egy céges elvonuláshoz vagy szakmai programhoz - a Reed Hotel csapata örömmel állít össze ajánlatot az Ön számára. A Reed Bistro nem csak a helyszínt biztosítja, hanem exkluzív gasztroélményekkel is emeli a rendezvények színvonalát. Biztos lehet benne, hogy a luxus környezetben eltöltött közös étkezések minden résztvevőnek maradandó élményt nyújtanak.

Jöjjön és fedezze fel ősszel a Balaton egy másik arcát: színek, csend, ízek... és a Reed világát, ahol a luxus is otthon van.