Felnőttbarát kikapcsolódás és nyugalom

Élvezze a csak felnőtteknek fenntartott exkluzivitást Siófokon!

Fedezze fel a Reed Luxury Hotel & Bistro egyedülálló világát, ahol a felnőttek számára kialakított környezet lehetővé teszi a teljes kikapcsolódást és pihenést.


Tökéletes helyszín a nyugodt pihenésre



A Reed Luxury Hotel felnőtteknek szánt szolgáltatásai garantálják, hogy minden vendégünk maximálisan ki tudja használni a diszkréciót és nyugalmat. A szállodánk ideális választás olyan párok számára, akik romantikus kikapcsolódásra vagy egy nyugodt feltöltődésre vágynak.

Kifinomult étkezés és szórakozás



Vendégeink részére különleges gasztronómiai élményeket kínálunk. A Reed Bistro menüje friss, helyi alapanyagokra és a nemzetközi konyha remekeire épít. Fedezze fel a Bistroban az ínyenc fogásokat és válogatott borainkat, melyek tökéletes kísérői a feledhetetlen estéknek.

Étlap Itallap

Pihentető wellness és spa



Engedje, hogy a Reed SPA szolgáltatásai elvarázsolják és feltöltsék. Vendégeink kényeztető kezeléseket és teljes testi-lelki megújulást tapasztalhatnak, legyen szó egy frissítő masszázsról, kozmetikai kezelésről vagy a szaunázás pihentető és élénkítő hatásáról.

Masszázs kínálat Kozmetikai kezelések

Zavartalan üzleti utazás



Az üzleti utazók számára a Reed Luxury Hotel a zavartalan munkavégzés és pihenés tökéletes egyensúlyát nyújtja. A felnőttbarát környezet ideális feltételeket biztosít a nyugalomra és koncentrációra vágyó szakemberek számára.

Foglaljon most a REED Luxury Hotelbe!



Szobafoglalás