Karrier
A Reed Luxury Hotel csapata felvételt hirdet a lent felsorolt pozíciókba
Ha szeretnél egy dinamikus, vendégközpontú környezetben dolgozni, ahol a minőség és az elegancia találkozik a professzionalizmussal, nálunk a helyed. Munkatársaink elkötelezettsége és szakértelme alapozza meg vendégeink kivételes élményeit. Csatlakozz hozzánk, és légy részese egy olyan csapatnak, ahol minden nap lehetőség nyílik a fejlődésre és az inspiráló közös munkára.
Részmunkaidős recepciós munkatárs
Ha szeretnél egy motivált, vendégközpontú csapat tagjaként dolgozni, és hozzájárulni a márka értékeihez, csatlakozz hozzánk recepciós pozícióba Siófokon, a Reed Luxury Hotelben!
Konyhai kisegítő
A Hilaris Hotels szállodalánc csapatába konyhai kisegítő munkatársat keresünk.
Feladatok:
Zöldségek, gyümölcsök előkészítése
Tányérok, eszközök, edények mosogatása
Konyhai munkafolyamatok segítése a szakácsok utasítása szerint
Tisztaság fenntartása a konyhán
Karbantartó munkatárs
Helyszín: Residence Hotel Balaton / Reed Karbantartó Hotel, Siófok
Munkaviszony: Teljes munkaidő
Légy Te is része a Hilaris Hotels szállodalánc műszaki csapatának! Gondoskodj a vendégélmény zavartalan technikai hátteréről!
Szakács
Hilaris Hotels szállodaláncunk csapatába szakács munkakörbe keresünk új kollégát, aki elkötelezett a minőségi vendéglátás és a kreatív tálalás iránt.
Amit kínálunk:
Inspiráló és szakmailag fejlődést támogató környezet egy dinamikusan fejlődő magyar szállodaláncban
Részvétel egy egységes, de szállodánként is karakteres gasztronómiai koncepció megvalósításában
Stabil munkaviszony, korrekt bérezés
Belső képzések, szakmai workshopok és előrelépési lehetőség
Felszolgáló
Ha szívesen dolgoznál felszolgálóként egy derűs csapatban, és valódi vendégélményt teremtenél, jelentkezz hozzánk!
Séf-helyettes
Hilaris Hotels szállodaláncunk csapatába séf-helyettes munkakörbe keresünk új kollégát, aki elkötelezett a minőségi vendéglátás és a kreatív tálalás iránt.
Amit kínálunk:
Inspiráló és szakmailag fejlődést támogató környezet egy dinamikusan fejlődő magyar szállodaláncban
Részvétel egy egységes, de szállodánként is karakteres gasztronómiai koncepció megvalósításában
Stabil munkaviszony, korrekt bérezés
Belső képzések, szakmai workshopok és előrelépési lehetőség